Rosa Kortet

Rosa Kortet är en kortare utbildning för dig som vill vara med på våra träningstävlingar/klubbtävlingar. Du får lära dig grunderna i det som man ska känna till om man vill börja tävla.

Ridsportens tävlingsreglementen är grunden och vill du veta mer om det finner du allting på Svenska Ridsportförbundets Hemsida under Tävling och Tävlingsreglementen-TR

Rosa Kortet är internt på Nässjö Ridklubb och skall inte förväxlas med Ridsportförbundets Gröna Kort. Har man det behöver man inte gå Rosa Kortet kurs.

Även om du inte kan/ vill vara med på träningstävling just nu rekommenderar vi att ni går kursen så fort tillfällle erbjuds så ni inte riskerar att inte kunna vara med på träningstävling när ni sedan vill och kan.

Det finns dels löpande möjlighet att anmäla sig till gemensamma utbildningstillfällen och dels möjlighet till individuell teoriträning via materialet nedan.  Lycka Till!!

Rosa Kortet Närk.docx

Uppdaterad: 24 FEB 2018 17:18