Föreningen

Nässjö Ridklubb är en ideell idrottsförening som har nyttjanderätten över Lövhults ridanläggning. Efter att i alla år ha haft arrendatorer som drivit Ridskolan, drivs den i egen regi from hösten 2009.

I egen regi innebär att vi har ca fyra anställda/inhyrda med olika sysselsättningsgrad för att sköta stall, hästar samt att hålla ridlektioner.

Funderar du över hur klubben fungerar är du välkommen att ta del av alla styrelsens protokoll samt fråga styrelsen.Vi jobbar ständigt med att ta ansvar för och försöka förbättra den och vi tar mer än gärna hjälp med det.

Grunden i Nässjö Ridklubb är som i alla föreningar ideellt arbete.

Styrelsen arbetar ideellt på uppdrag av medlemmarna med att ha det övergripande ansvaret för hela verkamheten, anläggingen, hästarna och de anställda.

På årsmötet väljer du som medlem vem du vill ska vara medlemmarnas representanter i styrelsen.

Välkommen att vara med du också!

Nedan hittar du våra stadgar:

Stadgar uppdaterade 180225

Uppdaterad: 06 JAN 2018 14:29 Skribent: Admin