Arbetsgrupper

"Ingen kan göra allt men alla kan göra något"!

För att göra arbetet i NäRK lättare och roligare har vi delat in oss i olika områden/grupper. Tanken med dessa grupper är att det tillsammans med styrelseledmöter ska finns idella som jobbar inom ett visst område.

Vill du vara med och hjälpa till i någon grupp? Ta kontakt med någon av de ansvariga för varje område, se nedan. Kontaktuppgifter till styrelsemedlemmarna hittar du under fliken "styrelse". Välkommen!

Arbetsgrupper:

Ridskolan

Personal, Hästar, lektioner och Utrustning

En trivsam verksamhet med kunnig personal och väl anpassade hästar. Pedagogiskt lärande där elevernas utveckling står i fokus.

Tävling & Extra Aktiviteter

Erbjuda möjlighet till tävling och extra träning.

Ungdomssektionen- US

Att skapa aktiviteter för unga medlemmar som bidrar till en god gemenskap, vidare utbildning och ett ungt ledarskap

Marknad

Information, Sponsring och Marknadsföring

Hålla medlemmar och andra intressenter informerade om klubbens verksamhet. Förmedla klubbens kärnvärden och jobba för extra intäkter.

Privatstallet

Erbjuda klubbens medlemmar utveckling och möjlighet att ha egen häst och vara goda förebilder i klubben.

Anläggning

En fungerande och hållbar anläggning för klubbens verksamhet

Café och trivsel

Tillgänglig, trivsam och gemensam mötesplats för föräldrar, ledare och aktiva. Erbjuda ett brett och bra utbud av produkter.

Uppdaterad: 06 JAN 2018 13:53 Skribent: Admin