Medlemsinformation

Försäkring

Alla medlemmar i en förening ansluten till Svenska Ridsportförbundet omfattas av en olycksfallsförsäkring via sitt medlemskap. Beslutet att Svenska Ridsportförbundet ska ha en gemensam olycksfallsförsäkring togs av förbundets stämma i maj 2013. Från och med den 1 januari 2017 är det Svenska Ridsportförbundets huvudsponsor, Folksam, som tar över försäkringen.

Glöm inte att lösa ditt medlemskap för att försäkringen ska gälla.

Läs mer om försäkringen och vad den gäller för här.

Policy för sociala medier

Denna policy beskriver riktlinjer för samtliga medlemmar, ideella ledare, förtroendevalda och anställda i alla åldrar som representerar Nässjö Ridklubb avseende sociala medier.
Du representerar Nässjö Ridklubb all tid som du befinner dig i och omkring Nässjö Ridklubbs anläggning samt i andra situationer utanför anläggningen, vilket får tas i beaktande från tillfälle till tillfälle.

Policy för Sociala medier Nässjö Ridklubb

PUL

För att få publicera foton & namn på våra sociala medier kvävs underskrivet av målsman.

Skriv ut följande blankett, skriv under och lämna i brevlådan utanför kontoret.

PUL

Uppdaterad: 06 JAN 2018 13:48 Skribent: Admin