Dressyrspecial omgång 2

Välkomna till Vårens dressyr special för Mia-Lisa Lind
  • Uppdaterad: 01 APR 2019 20:40

Intresseanmälan Dressyrspecial omgång 2

Under Vårterminen 2019 fortsätter vi med dressyr i specialgrupper på NÄRK. Mia-Lisa Lind är aktuell instruktör och målet är 4 ekipage/grupp/grupper, på tisdagar. Träningen kommer hållas ojämna veckor (eventuellt kan även bokningsbar D-specialgrupp jämna veckor tillkomma).

Omgång 2 genomförs v.17,19,21,23,25. Anmäl senast 12/4.
Varje lektion pågår 45 min och du skrittar och ev. joggar fram ute innan lektion, planerad starttid för första gruppen ca 19.15

Kostnad för varje ridtillfälle är 220kr/gång men anmälan är bindande för varje omgång och betalas innan kursstart. Medlemskap NÄRK är obligatoriskt.

Du har även möjlighet att deltaga i dressyrspecialen på ridskolehäst om du även rider på ord. lektion, hyran för lektionshäst är totalt endast 100 kr för omg 2

Anmäl ditt intresse till This is a mailto link

Under v 16 ges alla intresseanmälda en återkoppling, grupper och tider presenteras, din plats samt betalning blir därmed bindande om inte anmäld ryttare själv avbokar senast 2 dagar efter presentationen.

Minst 3 grupper krävs för genomförande.

Intresseanmälan ska innehålla namn, telefonnummer, mailadress uppgifter om egen häst eller ridskolehäst och en beskrivning av vad du har för mål med din ridning i dressyrspecialen.

Alla anmälningar av barn under 18 år kräver anmälan av ansvarig vuxen. Alla anmälda ansvarar för att hjälpas åt med uppdragen att mocka manegen, caféet, kvällsfodring etc. och uppgifterna fördelas i samband med gruppindelningen.

Välkommen med din anmälan

Skribent: Josefin Stjern Svensson