Viktig medlemsinfo!

25 FEB 2019 21:28
Tyvärr kunde ingen ny styrelse tillsättas på årsmöte på grund av för få kandidater. Interimsstyrelsen utlyser nu ett ajournerat årsmöte den 24/3 kl. 16.00.
  • Skapad: 25 FEB 2019 21:28

Tack alla medlemmar som kom på söndagens årsmöte.

Tyvärr kunde ingen ny styrelse tillsättas på grund av för få kandidater.

Då ingen ny styrelse kunde tillsättas utlyses nu ett ajournerat årsmöte den 24/3 kl. 16.00

Ridklubben drivs helt ideellt och är beroende av en styrelse. För att klubben ska kunna nyttja anläggningen och driva ridskola och privatstall måste därför en ny styrelse tillsättas.

Behovet av fler kandidater till styrelsen och arbetsområden är stort! Har du eller någon du känner möjlighet att ta ett uppdrag i styrelsen alt. arbetsgrupper, hör omgående av dig till valeredningen. Glöm inte att betala in medlemsavgift.

Tillsvidare har en interimsstyrelse tillsats och sköter det löpande under den närmsta månaden.

Skribent: Josefin Stjern Svensson