Börja rida hos oss

Anmälan

Hos oss kan du börja rida från året du fyller 7, men det går bra att ställa sig i kön tidigare. För att göra en intresseanmälan skickar du nedanstående uppgifter via mail till This is a mailto link

• Telefonnummer till målsman
  • Adress
  • Personnummer & Namn på eleven
  • Eventuella önskemål
  • Erfarenhet

Så snart det finns plats så blir du då kontaktad.

Prova på

När du börjar som ny elev provar du 3 gånger i en följd i den grupp du blivit erbjuden.

Fortsätter du efter tre gånger får du en faktura på medlemsavgift samt resterande gånger som är kvar på den betalningsperioden och våra uppsägningsregler gäller.

Väljer du att inte behålla platsen faktureras du endast för de lektionerna du tagit.

Här hittar du avgifter

Nybörjare

Nybörjargrupperna har både ridning och teori varje vecka, 30 min teori samt 30 min i ridhuset

Som nybörjare ska du ha med dig en ledare till hästen som klarar av att leda och springa med hästen första terminen. Finns inte det så gör vi vårt allra bästa att hitta ideella medhjälpare men räkna med att er hjälp behövs.

Uppdaterad: 11 OKT 2020 16:03 Skribent: Admin