Ridhuset

På anläggningen finns ett ridhus som är 20x60. För att få rida i vårt ridhus behöver man betala anläggningsavgift.

Ridskolan är oftast i ridhuset, se lektionschemat under ridskolan. Det är inlagt ridhuspaus och då är det fritt att rida, återställ dock eventuella övningar som instruktören ställt upp.

Rider ni privathäst på ordinarie lektion så kan ni tyvärr inte nyttja ridhuset och ridbanor före och efter lektion utan att erlägga manegeavgift, då trycket på ridhuset är stort under lektionspauserna av de som betalar manegeavgift.

Kolla noga på hemsidan under nyheter när klubben har aktiviteter förutom den ordinarie ridskoleverksamheten, vilket innebär att ridhuset och ev ridbanor kan vara upptagna då.

Mocka alltid efter din häst!

Regler för ridning i våra ridhus och paddock hittar du HÄR

Harvning

Vardagar är ridushust stängt för harvning emellan ca 9.30-10.30

Måndagar och fredagar kan vattning förekomma före harvningen.

Särskild tid för hoppning lördagar 14.00-16.00

Det går även bra att rida utan att hoppa på denna tid.

14.00-15.00 byggs hinder för ponny av de som vill hoppa och efter det för stor häst men man får ändå rida när man vill.

Hoppning på övriga tid utan att boka ridhuset avser enstaka hinder under förutsättning att det är ok med övriga ekipage.

Välkomna!

Uppdaterad: 18 APR 2018 23:05