Kurs med Maria Sundin -Föreläsning och uppsutten träning

16 APR 2021 13:16
Helgen 15-16 Maj anordnar vi Kurs för Maria Sundin! Detta riktar sig främst till dig med egen häst som vill ha hjälp att planera och lägga upp dina ridpass för att optimera träningen.
  • Uppdaterad: 16 APR 2021 13:16

Föreläsningsdelen på lördagen är digital och där kan även du som inte har egen häst delta. Vi återkommer med kostnad för endast föreläsningsdelen.

• Hur ska du göra när målet verkar långt bort och motivationen sjunker?
  • Slipp nervositet och negativa tankar inför din prestation.
  • Lär dig hur du själv kan stärka din självkänsla och ditt självförtroende.
  • Fokusera på rätt saker, låt dig inte påverkas av vad andra gör och säger.
  • Förbättra kommunikationen med din häst.
  • Lär dig att skapa en bra känsla i ridningen.

Maria Sundin är professionell ICF coach, tränare och ridlärare. Hon har arbetat i över 20 år som tränare för ekipage på alla nivåer och jobbar nu heltid som mental coach för ryttare.

Program: Dag 1

Föreläsning Föreläsningen är även öppen för deltagare utan häst.

Ridning. Introduktion: Träna med annat fokus än du vanligtvis gör; träningen kan ses som ett komplement till din vanliga hopp — eller dressyrträning. Gör ridningen enkel och prioritera rätt saker. Har du problem med att din häst inte "lyssnar"? Kan den bli stark och dragig? Då kan det här vara en bra hjälp. Vill du ha hjälp att "hitta distansen" eller skapa större förtroende?

Du tränar på att hitta en bra känsla och avspänning för både ryttare och häst. Förbättra tillit mellan häst och ryttare, öka ert gemensamma självförtroende. Grupper med max 4 ryttare i varje.

Dag 2 Ridning dressyr/ banhoppning Fortsättning och fördjupning efter dag 1

Kostnad: 1100 kr per ryttare/ inkluderar två ridpass+ föreläsning en dag 700/ ett ridpass+ föreläsning
Inga krav på tävlingsnivå utan passar lika bra för alla som vill utvecklas tillsammans med sin häst.

Minst 8st deltagare, maxantal 16st. Anmälan görs till ridskolans telefon på SMS till nummer 070-3550699

Skribent: Josefin Stjern Svensson

Lövhult Ridanläggning 1